Over mij en de salonDe huid (weer) in balans brengen en te behouden en het huidverouderingsproces afremmen op natuurlijke wijze. Dat is mijn missie! Daarnaast vind ik het heerlijk om u in de watten te leggen. Een weldaad voor lichaam & geest.


Om op de hoogte te blijven van de laatste studies en ontwikkelingen over huidverbetering, huidverjonging volg ik trainingen. Lees ik binnen- en buitenlandse vakbladen.

Wilt u ervaren wat een behandeling voor u kan betekenen? Boek een heerlijke gezichtsbehandeling, een zwangerschapsmassage, Hot-stone Massage of voetreflextherapie.

Misschien mag ik u binnenkort verwelkomen.

Een warme groet,

Martina van Slooten

Afspraak maken

Wilt u graag de eerste stap zetten naar een gebalanceerde huid? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsbehandeling. 

Tijdens deze gezichtsbehandeling krijgt u een intake, maakt u kennis met de producten van DR.GRANDEL en ontvangt u huid- en productadvies.


Aangezien ik iedere klant rust, aandacht en tijd gun tijdens de behandeling, werk ik uitsluitend op afspraak. 

Boek online eenvoudig zelf uw afspraak in. Liever niet online?
Of vragen? Neemt u dan gerust telefonisch contact met me op via 06 20 30 96 30
of via email info@beautyandnature.nlGoogle Maps inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Google Maps cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in onze [Privacyverklaring](/privacyverklaring/. Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /cookie-instellingen/.

Toestemmen & tonen